Wedstrijdinformatie MeppelMasters 2022

Er doen zondag 72 deelnemers mee verdeeld over 24 flights. We starten om 09.00 uur op hole 1 en 10 waardoor alle categorieën zoveel mogelijk tegelijk kunnen binnenkomen. We gaan dit jaar weer voor één prijsuitreiking voor alle categorieën. We verwachten dit om ± 16.00 uur te kunnen doen.
 
 
 
HET GOEDE DOEL – STICHTING LEERGELD MEPPEL:
we spelen weer voor een goed doel, een financiële bijdrage voor Stichting Leergeld in Meppel. Na de wedstrijd kan iedereen strijden om de LongestPutt-Prijs. Per poging € 2,00. Je mag uiteraard meer ballen proberen.
Geen cash bij je? Geen probleem, er is een QR code aanwezig die je via je bankapp kunt scannen.
Vorig jaar hebben deelnemers € 500,00 bij elkaar geputt voor een bijdrage van een duofiets voor het Kerspel en Villa Nova in Nijeveen.
 
 
Enkele aandachtspunten voor zondag:
– Er wordt gestart op hole 1 en 10
– Je wordt verzocht 10 minuten voor je starttijd te melden op de teebox. (kijk op de startlijst welke teebox, 1 of 10)
– De prijsuitreiking is voor alle categorieën tegelijk en om ± 16.00 uur
– Alle categorieën strijden om de longest drive. Heren en dames apart.
– Alle categorieën strijden om de ‘neary’, zowel de heren als de dames.
– Alle categorieën strijden om ‘beat the pro’.
– Bij de wedstrijdtafel krijgt u uw consumptiekaart. Deze op verzoek van horeca voor je vertrek inleveren bij de bar, ook wanneer je niets hebt gebruikt.
– Er staat bij de turn bij hole 10 een broodje en flesje voor je klaar
– Je krijgt 2 consumptiemunten bij de wedstrijdtafel
 

Belangrijk! Vanwege starten op hole 1 en 10 is het belangrijk dat de doorstroming vlot verloopt. Wij verzoeken je daarom met klem om tijdens de wedstrijd je bal op te pakken en door te lopen als je geen score meer kunt halen!

 
Voor de deelnemers die starten op hole 10 kan het voorkomen dat je even moet wachten op hole 1. We doen ons best het iedereen zonder vertraging te laten starten maar het is en blijft golf. We hopen op je begrip bij eventueel oponthoud.